امنیت در صرافی کوکوین
در این قسمت از سری ویدیوهای صرافی کوکوین قصد داریم به شما عزیزان آموزش دهیم که چگونه امنیت اکانت خود را بالا ببریم.
پیش از هرچیز شما باید این را بدانید که وقتی از صرافیهای خارجی استفاده میکنید حتما باید از وی پی اس (VPS) یا سرور مجازی استفاده کنید. زیرا، به دلیل تحریمها و شرایط خاص کشور ما دست صرافیهای خارجی کاملاً باز است برای اینکه اکانت ما را مسدود کنند و ارزهای ما را به ما برنگردانند.
به سراغ سایت صرافی کوکوین میرویم، وارد سایت میشویم در گوشه بالا و سمت راست صفحه اصلی اکانت خودمان بر روی گزینهی یوزر پروفایل (User profile) کلیک میکنیم و وارد این بخش میشویم. در این بخش گزینههایی یا ویژگیهایی به ما داده شده است که با فعال کردن بعضی از آنها میتوانیم امنیت اکانت خود را بالا ببریم و با فعال کردن برخی دیگر میتوانیم امنیت اکانت خود را به خطر بیاندازیم.
دو نکته مهم وجود دارد:
مورد اول کیسیاس پِی فیز (KCS Pay Fees) میباشد. وقتی که شما این مورد را فعال میکنید هزینهی تراکنشهای شما داخل این صرافی شامل ۲۰ درصد تخفیف میشود به شرط اینکه کوین کی سی اس که کوین اصلی صرافی کوکوین هست را در داخل اکانت خود داشته باشید که این کار بسیار ساده انجام میشود به این صورت که مقداری کوین کی سی اس را خریداری میکنید و بعد از آن گزینهی کی سی اس پِی فیز (KCS Pay Fees) را فعال میکنید.
مورد دوم ویث درال لیمیت (Withdrawal Limit) میباشد که به معنای محدودیت برداشت است که همانطور که در ویدیو مشاهده میکنید ما در مدت ۲۴ ساعت میتوانیم یک بیتکوین را برداشت کنیم که اگر بخواهیم این حجم را بیشتر کنیم باید کیوایسی وریفیکیشن (KYC Verificaition) را فعال کنیم که این کار اصلاً توصیه نمیشود.
در ادامه وارد بخش اکانت سکیوریتی (Account Security) که در سمت راست گزینهی کیوایسی وریفیکیشن قرار دارد میشویم تا دیگر آپشنهای امنیتی برای ما باز شود.
ویژگی اول
ویژگی اول لاگاین پسورد (Login Password) یا همان پسورد ورودی ما میباشد که ما برای تغییر این پسورد بر روی گزینهی چِینج (Change) که در سمت راست بخش لاگاین پسورد قرار دارد کلیک میکنیم، پس از کلیک وارد یک صفحه میشویم و میبینیم که سه فیلد به ما نشان داده میشود، در داخل فیلد اول (Old Password) پسوردی را که هم اکنون فعال هست را وارد میکنیم، در فیلد دوم (New Password) پسورد جدید را وارد میکنیم و در در داخل فیلد سوم (Confirm Password) پسورد جدید را بار دیگر مینویسیم و پس از پر کردن این سه فیلد بر روی گزینهی سابمیت (Submit) کلیک میکنیم و مشاهده میکنیم که به این صورت پسورد اکانت ما تغییر میکند.
ویژگی دوم
گزینه دوم گوگل وریفیکیشن (Google Verification) که شبیه همان رمز پویای خودمان است. ما برای فعال کردن این مورد نیاز داریم که برنامه گوگل آتنتیکیتر (Google authenticator) را دانلود کنیم، پس از اینکه این برنامه را دانلود و نصب کردیم به همان صفحه اکانت سکیوریتی بازمیگردیم و بر روی گزینهی سِت (Set) که در سمت راست بخش گوگل وریفیکیشن قرار دارد کلیک میکنیم. پس از کلیک کردن بر روی این گزینه یک صفحه جدید به ما نشان داده میشود که یک فیلد را در آن مشاهده میکنیم در سمت چپ این فیلد یک گزینه به نام سِند کد (Send Code) وجود دارد بر روی سِند کد کلیک میکنیم و یک کد به آدرس ایمیل ما ارسال میشود، ما کد را کپی میکنیم و در داخل فیلد آن را پِیست میکنیم پس از پِیست کردن کد بر روی گزینهی نِکست کلیک میکنیم، پس از انجام این کار یک صفحه جدید باز میشود که در آن یک کیو آر کد (QR Code)، کد نوشتاری و یک فیلد را مشاهده میکنیم قبل از هرچیز باید از این یک کد بکآپ (Backup) بگیریم به این دلیل که اگر یک زمان برنامهی ما پاک شد یا به هر دلیل دیگری نتوانستیم آن کد را داشته باشیم از طریق بکآپ بتوانیم آن کد را بازیابی کنیم. در ادامه برنامه گوگل آتنتیکیتر را باز میکنیم و میبینیم که ما به دو صورت میتوانیم آن کد را فعال کنیم، یکی به صورت دستی (در این روش دو فیلد به ما نمایش داده میشود که در فیلد اول آدرس ایمیل و در فیلد دوم کد نوشتاری را وارد میکنیم و پس از آن بر روی گزینهی اَد (Add) کلیک میکنیم) و روش دیگر به وسیلهی اسکن کردن هست که ما در اینجا برای سادهتر انجام شدن فرآیند روش اسکن کردن را انتخاب میکنیم پس از کلیک بر روی گزینهی اسکن کردن کیو آر کد را اسکن میکنیم و میبینیم که کد برای ما فعال میشود. کدی که برای ما فعال شد را در داخل فیلد تایپ میکنیم و پس از انجام این کار بر روی گزینهی اَکتیوِیت (Activate) کلیک میکنیم و پس از کلیک مشاهده میکنیم که آپشن دوم که همان گوگل وریفیکیشن است برای ما فعال میشود.
ویژگی سوم
مورد سوم فون (Phone) یا همان تلفن همراه میباشد که همانطور که قبلتر گفتیم فعال کردن این آپشن را به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنیم.
ویژگی چهارم
قابلیت چهارم تِریدینگ پسورد (Trading Password) هست، همان پسوردی که در زمان ترید از ما خواسته میشود. ما میتوانیم این گزینه را فعال کنیم که برای خروج کوین از اکانت خودمان، برای استفاده از اِی پی آیها (API) و باتها (Bot) کاربرد فراوانی دارد و پیشنهاد میکنیم که آن را فعال کنید.
ویژگی پنجم
پنجمین گزینه رِستریکت لاگاین آیپی (Restrict Login IP) یا همان محدود کردن آیپیها هست. شما وقتی از یک تعداد آیپی ثابت برای اکانت خود استفاده میکنید میتوانید برای سایت تعریف کنید که اگر با آیپی جدیدی وارد اکانت خود شدید سایت برایتان محدودیت برداشت اعمال کند به عنوان مثال اگر الان ما این مورد را فعال کنیم نهایتا تا ۰.۱ بیتکوین میتوان با آیپی جدید از این اکانت برداشت کرد.
ویژگیهای ششم، هفتم و هشتم
موارد ششم، هفتم و هشتم به ترتیب ایمیل سِیفتی فِریز (Email Safety Phrase)، لاگاین سِیفتی فِریز (Login Safety Phrase) و ویث درال سِیفتی فِریز (Withdrawal Safety Phrase) هستند، کار این آپشنها به این صورت هست که ما یک سری کلمات را برای سایت تعریف میکنیم که وقتی ایمیلی از طرف سایت برای ما میآید یا اینکه میخوایم از اکانت خود برداشتی کنیم و یا اینکه وقتی میخواهیم وارد اکانت خود شویم سایت این کلمات را به ما نشان میدهد تا ما بفهمیم که سایت اصلی است و یک سایت فیشینگ و قلابی نیست. اینجا برای نمونه یکی از آنها را فعال میکنیم. به عنوان مثال آپشن لاگاین سِیفتی فِریز را فعال میکنیم. بر روی گزینهی ست در سمت راست این آپشن کلیک میکنیم یک صفحه باز میشود که در آن یک فیلد است بالای این فیلد بر روی گزینهی ست کلیک میکنیم و بعد از این کار فیلد را با کلمه دلخواه خود پر میکنیم و پس از پر کردن فیلد در نهایت بر روی سابمیت کلیک میکنیم. این آپشنی که ما فعال کردیم لاگاین سِیفتی فِریز هست و زمانی که ما وارد میشویم، سایت باید این کلمه را به ما نشان دهد تا ما اطمینان حاصل کنیم که وارد سایت اصلی شدهایم. برای نشان دادن به شما الان ما یکبار از سایت خارج میشویم، بر روی گزینهی لاگاَوت (Log Out) کلیک میکنیم و از اکانت خود خارج میشویم، پس از خروج بر روی لاگاین که در گوشه بالا سمت راست قرار دارد کلیک میکنیم، یوزر نِیم و پسورد خود را وارد میکنیم و مجددا بر روی لاگاین کلیک میکنیم، به دلیل اینکه گوگل وریفیکیشن خود را فعال کردیم سایت آن کدی را که قبلا وارد کردهایم از ما میخواهد و همچنین کلمه سِیفتی لاگاین فِریز را هم به ما نشان میدهد، پس از کلیک کردن بر روی لاگاین صفحه جدیدی برای ما باز میشود که در آن کلمه سِیفتی لاگاین فِریز را به ما نشان میدهد و یک فیلد هم در این صفحه وجود دارد که در آن باید کد دو مرحلهای خودمان را وارد کنیم، پس از وارد کردن کد بر روی سابمیت کلیک میکنیم و وارد اکانت خود میشویم پس از ورود به اکانت خود وارد یوزر پروفایل خود میشویم بر روی اکانت سکیوریتی کلیک میکنیم و سراغ آپشن بعدی میرویم.
ویژگی نهم
نهم فِریز اکانت (Freeze Account) هست. این آپشن به این صورت است که وقتی شما میخواهید مدتی از اکانت خود استفاده نکنید میتوانید اکانت خود را فِریز کنید با انجام این کار نه میتوانید برداشتی داشته باشید و نه تِریدی را انجام دهید و فقط میتوانید دیپوزیت (Deposite) یا واریز داشته باشید.
ویژگی دهم
دهمین یا آخرین مورد دیلیت اکانت (Delete Account) است. این آپشن برای زمانی است که شما میخواهید اکانت خود را حذف کنید.
در آخر یک نکته بسیار مهم هست که شما از تمام کدها و پسوردهایی که در صرافی کوکوین فعال میکنید بکآپ بگیریرد. با توجه به اینکه ما نمیتوانیم در این سایتها احراز هویت کنیم اگر این کدها را گم کنیم دیگر به سایت دسترسی نخواهیم داشت.
اگر محتوای این ویدیو برای شما مفید بود میتوانید ویدیو واریز و برداشت از صرافی کوکوین را هم که از سری ویدیوهای صرافی کوکوین هست را تماشا کنید.
دیگر ویدیوهای سری صرافی کوکوین: